Speel online mee met een loterij

Als u besloten heeft mee te spelen met een van de grote Nederlandse loterijen hoeft u niet naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen; alle loterijen bieden op hun website de mogelijkheid online u loten te bestellen. Afhankelijk van de loterij kunt ook zelf uw lotnummer samenstellen (Lotto, Dayzers), een eindcijfer kiezen en bepalen met hoeveel loten u mee wilt doen. Wil je graag kans maken op internationale loterijen als een euromillions of eurojackpot dan kun je dit online doen ipv in de sigarenzaak.

Loten op internet kopen (2023)

euroloterij achtergrond

Onderstaand de populairste buitenlandse loterijen van dit moment.

  1. Powerball Loterij (afkomstig uit Amerika)
  2. Duitse Lotto
  3. Euro Millions
  4. Mega Millions (tevens uit Amerika)
  5. El Gordo (Spaanse Lotto)
  6. UK Lotto (uit Engeland)

Bezoek de loterij pagina en koop vanuit daar online de loten. Betaling creditcard behoord tot de mogelijkheden.

Verder kunt u beslissen of u eenmalig mee wilt spelen of voor een abonnement kiest. Via de volgende links kunt u gelijk online uw loten bestellen; via de tweede link kunt u meer informatie lezen over de betreffende loterij, bijvoorbeeld over trekkingen, uitslagen, prijzen en eventuele goede doelen. Lees voor uw bestelling altijd eerst de voorwaarden, en ga na of u de financiële ruimte heeft om deel te nemen. De kans dat u geld verliest is immers groter dan dat uw wint.

Bij welke partijen kan ik online loten kopen?

De bekendste loterij verkopers die internationaal loten aanbieden zijn Giantlotto of Thelotter. Zij bieden diverse grote loterijen tickets als Euromillions en Italiaanse en USA loterijen.

Giantlotto verkoper

Giant Lottos is een bureau dat u voorziet van loten en alle winnaars bijhoudt. Als je het geluk hebt om te winnen, zullen ze je prijs innen en rechtstreeks naar je opsturen. Zij bieden ruim 20 verschillende lottos aan.

Aanmelden bij Giant Lottos is snel en eenvoudig, en het proces is vrij eenvoudig. Lees verder om erachter te komen hoe u kunt spelen, welke spellen beschikbaar zijn en hoe u uw prijzen kunt claimen.

Thelotter

The Lotter is een van de oudste en grootste online loterijverkopers. De grootste online loterij The Lotter is de meest bekende en nummer één buitenlandse loterij. Helaas kan de Nederlandse markt er niet meer bij.

Nederlandse loten kopen op internet

In 2023 kun je onderstaande Nederlandse loterijen online aan meespelen

  1. Staatsloterij
  2. Lotto
  3. Postcode loterij

Heb ik een account nodig om online loten te kopen?

Als u loten online koopt dienst u de volgende gegevens bij de hand te houden: Naam, geboortedatum, uw rekeningnummer, adresgegevens en uw e-mailadres. Bij sommige loterijen moet u een account aanmaken; verzin hiervoor een gebruikersnaam en een moeilijk te raden wachtwoord. Als u met een abonnement meespeelt kunt u er meestal voor kiezen via mail of sms op de hoogte te worden gehouden van eventueel gewonnen prijzen. ook kunt u beslissen of u per e-mail op de hoogte wilt worden gehouden van speciale acties en aanbiedingen. Helaas zijn er veel loterijen die nogal veel post en reclame naar hun deelnemers sturen. Veel spelers vinden deze reclamebrieven erg hinderlijk; helaas lijkt er geen optie te zijn deze reclamebrieven te stoppen.

In de kolom rechts op de website vindt u links naar uitgebreide informatie over de grotere Nederlandse loterijen. Binnen deze artikelen staan ook de links naar de pagina’s waar u uw loten online kunt kopen. Meer lezen over de uitkeringspercentages per loterij doet u op deze pagina.

Wat zijn de voordelen van online loterijen?

Online kansspelen in het algemeen en online lotto’s en loterijen in het bijzonder zijn populairder dan ooit. Ruim 60% van de volwassen wereldbevolking speelt (regelmatig) mee in loterijen. Als je alleen al kijkt naar Groot-Brittannië dan koopt daar ruim 32 miljoen mensen iedere week loterij loten! Loten zijn zowel offline (via lokale winkels) als via de online aanbieders te koop. En toch kopen meer en meer mensen hun loten online en vermijden de lokale winkels steeds vaker. Maar waarom eigenlijk?

Online heb je overzicht over je inkomsten en uitgaven
Koop je online je loten, en speel je dus ook online mee, dan heb je via je eigen account de volledige controle en een compleet overzicht van jouw aankopen en prijzen. Koop je bij een lokale winkel dan heb je dat overzicht niet. Daarnaast kun je in een lokale winkel nogal eens in de verleiding komen ook andere dingen te kopen dan alleen je loten.

Een beperkter assortiment in de winkel
Lokale winkels hebben simpel gezegd een veel en veel beperkter assortiment wat betreft het aanbod van loterijen. Simpel gezegd, de grootste loterijen vind je in Australië, Amerika en uiteraard in Europa. Ben je niet continue op reis, en je wilt toch met de ‘grote namen’ meespelen, dan online meedoen je enige optie. Vanuit welk land je meespeelt maakt voor de online loterijen helemaal niets uit. Je bent dan totaal niet gebonden aan een plek. Daarnaast maak je, als je online meedoet, meer kans op de allergrootste jackpots! En is het bepalen van de loterij van jouw voorkeur online vrij eenvoudig, en het vergelijken van de win- en jackpotkansen is een fluitje van een cent.

De kans op het verliezen van je loten is groot
Een in de winkel gekocht lot kun je makkelijk kwijt raken, en ben je in het bezit van een winnend lot dan ligt het risico van diefstal op de loer. Speel je echter online, zoals bijvoorbeeld via theLotter, dan worden je fysieke loten of je fysieke lot in een kluis bewaard. Jij hebt direct online toegang tot je lot en alle bewijzen waaruit blijkt dat jij de rechtmatige eigenaar bent. Compleet betrouwbaar en veilig dus.

Nooit meer wachtrijen
Koop je je loten direct bij de lokale verkoper dan zul je daar naar toe moeten, en wellicht daar ook nog eens in de rij moeten wachten. Online is dat heel anders, binnen enkele seconden heb je, via de pc of mobiel, je loten tot je beschikking! Nooit meer wachtrijen dus. Snel en makkelijk.

Kleine prijzen innnen
Niets is leuker dan een prijs in een loterij winnen, groot of klein, het plezier van het winnen is niet te overtreffen. Toch blijkt uit onderzoek dat veel winnaars van kleine(re) prijzen die niet altijd komen opeisen. Dat gaat soms om meer dan € 2 miljard euro. Het lijkt erop dat teveel mensen het teveel moeite vinden om een kleinere prijs te innen, of dit soms zelfs vergeten. Speel je online mee in loterijen dan worden kleinere prijzen automatisch naar je account overgemaakt!

Trekkingen mislopen
Speel je online mee met loterijen dan loop je geen risico dat je trekkingen mist. Loterij aanbieders bieden multi-trekking pakketten aan waarmee je ook direct je online loten koopt voor toekomstige trekkingen. Ook bestaan doorlopende abonnementen tot de mogelijkheid. Op die manier hoef je dus geen enkele trekking te missen. Speel je al online mee, dan zijn dergelijke opties zeker het overwegen waard.

Kleine winkans
Laten we eerlijk zijn, als je een lot, of meerdere, koopt dan wil je natuurlijk gaan voor die klapper, die ene grote jackpot. Maar wist jij dat 1 op de 4 jackpotprijzen over een groep verdeelt dient te worden. Het merendeel van die groepen onstaan bij het lokale verkooppunt of in de kroeg, je kansen nemen op die manier uiteraard toe maar er worden verder op die manier geen interessante spelopties geboden. Speel je online dan kun je meespelen in groepsspelen die al zijn opgezet. Op die manier speel je met andere deelnemers met wel meer dan honderd loten mee in een trekking. Hierdoor nemen je kansen op de jackpot wel enorm toe!

Uiteindelijk loont het meer om online je loten te kopen en dus online te spelen. De keuze uit verschillende online aanbieders is inmiddels zeer uitgebreid. Veel succes en vooral veel speelplezier!

1 gedachte over “Speel online mee met een loterij”

Plaats een reactie