Bewoners woonwagenkamp winnen voor de tweede keer de jackpot

Op een woonwagenkamp in het Brabantse Nuenen is voor de tweede keer de jackpot van de Postcode Loterij gevallen. Het gaat hier om de PostcodeKanjer, die is gevallen op postcode 5672 PN. De deelnemende spelers mochten een paar miljoen euro onder elkaar verdelen. De uitreiking was te zien in de uitzending van tv-programma Miljoenenjacht met Linda de Mol.

Multimiljonair

Ditmaal stond de jackpot op 5 miljoen euro, waardoor de enkele spelers aan het Pieterveld gigantische geldbedragen konden ontvangen. Eén familie won bij elkaar zelfs een bedrag van 3,3 miljoen en mag zich daarom multimiljonair noemen. De overige wijkcodes ook 5 miljoen euro verdelen, waardoor ieder lot 2200 euro waard was. De uitzending van Miljoenenjacht waar de uitreiking werd gedaan was zondagavond op SBS6 te zien.

Tweede keer winnaar

In 2013 viel de PostcodeKanjer ook al op deze postcode. Toen stond de jackpot op 20 miljoen euro, welk verdeeld werd over 18 gezinnen in de wijk. In 2016 en 2017 viel de Kanjer ook al in Nuenen, maar toen op de nabijgelegen postcode 5674.

Plaats een reactie