De trekkingen van de Nationale loterij Belgie in glazen studio

De Nationale Loterij plaatst de nieuwe trekkingsstudio in het hart van Brussel in en laat alle spelers “live” getuigen zijn van de trekkingen. Dit geldt dus ook voor de trekkingen van haar populairste spel : Lotto! Deze publieke trekking in een transparante studio midden in de stad zijn uniek voor heel Europa! Alle voorbijgangers zullen de Lotto-, “Joker+”-, Pick-3- en Keno-trekkingen live kunnen bekijken aan het gebouw op het De Brouckèreplein in Brussel.

Transparante trekkingen in Brussel

De Nationale Loterij wil niet enkel de trekkingen nog transparanter te maken, maar ook dicht bij de spelers staan. Met onze 7 miljoen spelers maakt de Nationale Loterij en haar producten deel uit van het dagelijks leven van de Belgen. Daarom willen we ook met onze trekkingen zo dicht mogelijk bij onze spelers komen. Concreet zullen de trekkingen worden uitgevoerd én worden gefilmd in onze transparante studio. De trekkingen worden op onze site gepubliceerd en op woensdag en zaterdag komt de Lotto-trekking op TV. Iedere zaterdag zal de uitzending van de Lotto-trekking vergezeld zijn van een korte reportage over de verenigingen die steun krijgen van de Nationale Loterij. Dit is een buitenkans om de positieve impact op de samenleving te benadrukken, zowel van de Nationale Loterij zelf als van de door haar gesteunde verenigingen, maar zeker ook om àlle spelers van de Nationale Loterij te danken.

Nationale loterij steunt goede doelen

Zij zorgen er immers voor dat de Nationale Loterij jaar in jaar uit ruim 800 organisaties kan helpen. Het gebouw op het De Brouckèreplein is bovendien de geknipte plek voor een nieuwe Lottery Shop. Deze Shop bevindt zich op het gelijkvloers. De Nationale Loterij biedt er haar eigen producten aan, plus enkele leuke merchandising-artikelen.

De trekkingen kunnen ook gevolgd worden vanuit de Lottery Shop. De Lottery Shops van de Nationale Loterij zijn ontmoetingsplaatsen die een dialoog met de spelers mogelijk maken, niet alleen rond de verschillende spelen, maar zeker ook rond de maatschappelijke rol van de Nationale Loterij. Naast de ruimte voor de publieke trekkingen en de Lottery Shop, omvat het gebouw op het De Brouckèreplein ook kantoren van de Nationale Loterij, een innovatieruimte voor externe en interne medewerkers, en een ruimte voor de ontvangst van onze grote winnaars. Het nieuw gebouw van de Nationale Loterij is te vinden op het De Brouckèreplein, in hartje Brussel.

Plaats een reactie