Leuke loterij reclames

Ook loterijen doen van alles om meer klanten te werven, en zijn net als veel andere bedrijven veelvuldig met televisiereclames op de buis te zien. De meeste zijn nogal flauw, maar er zijn ook tal van leuke loterij reclames op TV geweest de afgelopen jaren. We hebben de leukste commercials uit binnen- en buitenland op een rij gezet. Binnen Nederland is wellicht de “De heer Mulder werkt hier niet meer!” van de Staatsloterij de leukste; deze kun je onderaan de pagina bekijken. Eerst enkele grappige reclames uit het buitenland.

De beste loterij TV-reclames

Als bejaarde heb je nauwelijks nog iets te wensen. Wat moet je nog met een paar miljoen euro als je al diep in de 80 bent? De vrouw in deze Noorse reclamespot weet er een goede bestemming voor:

Nog één in de categorie “baan houden ja of nee”: Dit keer geen reclame voor een loterij zelf, maar het winnen van een grote prijs speelt er wel een grote rol in. Misschien handig om eerst je prijs te cashen en daarná pas je baan op te zeggen:

edit: helaas, de video is privé gemaakt.

Deze commercial is volgens het bijschrift op YouTube al na een dag van de televisie verbannen. Wij vinden hem tamelijk onschuldig, en kunnen ons wel vinden in hetgeen deze loterijwinnaar met zijn geld heeft gedaan:

Wedden op sport, tja. Alles kan gebeuren, ook in de sport lottery van Pro Line. Bekijk deze reclame:

>

Nog een in de categorie sport, en wat je met je vers gewonnen miljoenen kunt doen. Of de fans van de club in deze commercial er echter blij mee zullen zijn…

edit: helaas, de video is verwijderd.

Welk spotje vind je de leukste? Ken je nog commercials die echt aan dit overzicht moeten worden toegevoegd? Laat een reactie (met eventuele link) achter in de comments. Als er nieuwe grappige commercials op Youtube verschijnen zullen we deze in een tweede artikel plaatsen.

Plaats een reactie