Geld terug acties Staatsloterij na uitspraak

Vrijdag 30 januari was de dag dat de Hoge Raad de Stichting Loterijverlies.nl in het gelijk gesteld heeft in de zaak tegen de Staatsloterij. De Hoge Raad zegt dat de Staatsloterij tussen 2000 en 2008 misleidende mededelingen heeft gedaan over het wel of niet gegarandeerd zijn van de prijzen, de winkansen, het aantal gewonnen prijzen en de hoogte van de prijzen. Dat is allemaal in strijd met de wet. De aanleiding van dit proces is, dat de Staatsloterij destijds nooit heeft gemeld dat ook niet-verkochte loten aan de trekking meededen.

Uitspraak van de Hoge Raad Staatsloterij

Door de uitspraak van de Hoge Raad gaat Loterijverlies.nl voor haar deelnemers hun inleggeld terugvorderen. Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld bij Loterijverlies.nl, maar wel tussen 1 januari 2000 en 2008 (wel eens) automatisch heeft meegespeeld, kan zich alsnog aanmelden. Je hebt dan een grotere kans dat je je inleg terug gaat krijgen.

Bewijs misbruik trekking Staatsloterij

Juni 2013, de maand waarin door Loterijverlies bij de Staatsloterij bewijsbeslag gelegd is voor alle (ex-)deelnemers aan de Staatsloterij. Dit houdt in dat zij hierdoor in principe kunnen bewijzen dat zij (wel eens) hebben deelgenomen. Je moet echter wel automatisch mee hebben gespeeld.

De kosten deelname geld terug actie oude loten Staatsloterij

Als je in de periode van 2000 tot 2008, of een deel daarvan, met bijvoorbeeld 1 lot per maand mee hebt gespeeld, dan betaal je in totaal 35 euro inschrijfgeld, ongeacht de periode. Als je gedurende een periode met twee loten mee hebt gespeeld, dan betaal je eenmalig 12,50 euro extra. Van een daadwerkelijk uitgekeerd bedrag ontvang je 80%.

IceLotto

Meld je hiervoor aan bij Loterijverlies.nl

2 gedachten over “Geld terug acties Staatsloterij na uitspraak”

Plaats een reactie