Sven Kramer nieuwe ambassadeur Nederlandse Loterij

Sven Kramer zal voortaan deel uitmaken van de sportambassadeurs van Nederlandse Loterij in de aanloop naar de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Hiermee verstevigt de loterij het partnerschap als hoofdsponsor van de Nederlandse schaatsbond KNSB. Nederlandse Loterij geeft aan trots te zijn op de samenwerking.

Arno de Jong, CMO van Nederlandse Loterij, beaamt het partnerschap tussen de loterij en het Nederlandse langebaanschaatsen. Nederlandse Loterij is al jaren sponsor van TeamNL en daardoor ook betrokken bij de Olympische Winterspelen. Ook is De Jong trots op de connectie met Sven Kramer, waarbij de Chief duidelijk uitdrukt fan te zijn van de schaatser.

Inzet Kramer

Ook Sven Kramer is blij met het partnerschap met Nederlandse Loterij. De viervoudig Olympisch kampioen had al een goede band met de loterij toen Lotto, een van de spelen die onder de loterij vallen, nog hoofdsponsor was van de schaatsbond. Kramer geeft daarbij aan dat de loterij een echt hart voor de sport heeft en dat hij uitkijkt naar de toekomstige samenwerking.

Sven Kramer zal onder andere gebruikt worden voor campagne-uitingen en het uitbreiden van het merk van Nederlandse Loterij. Ook moet hij symbool staan voor het doel van de loterij om sport en de maatschappij te ondersteunen. De schaatser volgt in een lange rij van bekende sporters die ook deze samenwerking aan zijn gegaan. Bekende voorbeelden van andere sportambassadeurs zijn Pieter van den Hoogenband, Bibian Mentel, Nadine Visser, Femke Heemskerk en Jeffrey Hoogland.

Plaats een reactie