Allwyn voert naamswijziging door na winst UK licentie voor loterijen

Loterij-operator Allwyn – voorheen Sazka Group – heeft de wettelijke namen van vier van haar bedrijven veranderd om aan te sluiten bij haar rebranding. Sazka is in december 2021 omgedoopt tot Allwyn om de verschuiving van de focus van loterijactiviteiten naar een wereldwijd gamingbedrijf te weerspiegelen.

Sazka Entertainment AG zal nu bekend staan als Allwyn AG, terwijl Sazka Group bekend zal staan als Allwyn International.

Allwyn Internationaal

De namen van de dochterondernemingen van Allwyn International, die in heel Europa actief zijn, blijven ongewijzigd. Twee van de dienstverlenende bedrijven van de exploitant – Sazka Group CZ en Sazka Group UK Limited – hebben een nieuwe naam gekregen: respectievelijk Allwyn Services Czech Republic en Allwyn Services UK Ltd. Alwynn benadrukte dat enkel de wettelijke namen zijn veranderd en dat de eigendomsstructuur dezelfde blijft. Onze games zullen aangeboden blijven worden onder de iconische lokale merken waar onze klanten van houden.

In maart werd Allwyn aangekondigd als de winnaar van de aanbesteding van de licentie voor de Nationale Loterij van het Verenigd Koninkrijk, die de afgelopen 28 jaar in handen was geweest van Camelot. Het bedrijf zei dat de rebranding naar Allwyn in verband stond met het bod op de Nationale Loterij aanbesteding.

Plaats een reactie