De Nationale Loterij sponsort de Belgische Sport

Sport is een belangrijk element in het dagelijks leven. Mensen sporten niet alleen graag zelf, maar voelen zich ook verbonden met sportclubs en atleten. Daarom wil de Nationale Loterij zich graag verbinden aan de Belgische Sport. Zij doen dit door de Belgische Sport te sponsoren vanuit de merken Lotto, Euromillions en Scooore!

Lotto: focus op wielrennen

Lotto Belgie legt zijn focus op sponsoring van de wielersport. Zo zijn zij de hoofdsponsor van Lotto Soudal, de wielerploeg van Lotto. Daarnaast worden er diverse wielerwedstrijden zoals Gent-Wevelgem, Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl gesponsord. Daar blijft het echter niet bij, Lotto mag zich ook sponsor noemen van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent, de AG Memorial Van Damme, de Ronde van Wallonië en Standard de Liège.

Lotto: recreatief fietsen en speciale projecten

Lotto richt zich niet alleen op de professionele wielersport, maar zet zich ook in voor fietsen als recreatieve sport. Daarnaast zijn zij ook partner van de Lotto Young Adventurers, een speciaal project dat zich richt op jongeren.

Euromillions en Scooore!

De Nationale Loterij kent ook andere merken naast de Lotto die zich inzetten voor de Belgische Sport. Zo sponsort Euromillions Club Brugge en basketbal en volleybal leagues. De Rode Duivels worden gesponsord door het merk Scooore! Zo zet de Nationale Loterij zich in voor diverse onderdelen van de Belgische Sport.

Plaats een reactie