Euromillions winnaar geeft 40 miljoen uit in 8 jaar tijd

Een Schotse Euromillions winaar uit 2019 gaf kwistig geld uit en deelde zijn fortuin ook met vrienden en liefdadigheidsinstellingen, en gaf geld door aan zijn twee kinderen en vrouw.
Een gelukkige lottowinnaar genaamd Colin spendeerde zijn enorme fortuin met bijna 100.000 pond per week, zo blijkt uit onlangs vrijgegeven documenten. Colin en zijn toenmalige vrouw Christine werden de grootste winnaars van Schotland ooit toen ze de jackpot van £161 miljoen EuroMillions wonnen in 2011.

40 miljoen uitgegeven

Hun enorme winst blijft een van de grootste ooit – alleen overtroffen in 2019, toen een naamloze speler in Italië landde een duizelingwekkende £ 193 miljoen. Maar tegen de tijd dat hij in 2019 op 71-jarige leeftijd overleed, was Colin’s deel van de meevaller met 40 miljoen pond geslonken.

Het tempo van zijn uitgaven heeft velen verbaasd, een financieel expert zei: “40 miljoen pond uitgeven in acht jaar is nogal wat.” Colin spendeerde veel geld aan auto’s en pompte geld in zijn favoriete voetbalclub, Partick Thistle.

Plaats een reactie