Friesland winnaar van de Postcodekanjer 2018

Friese Postcode Loterij deelnemers hebben opnieuw geluk, de postcodekanjer is hier namelijk hier gevallen. Het kleine Friese dorpje Eastermar wist niet wat het overkwam toen bleek dat de PostcodeKanjer 2018 op hen gevallen was. Dit dorpje kende al enige bekendheid, want het is de geboorteplaats van topmodel Doutzen Kroes. Dit is niet de eerste keer dat Friese Postcode Loterij-deelnemers geluk hebben. Gedurende 2017 vielen Sloten en Scharnegoutum ook al in de prijs. In Sloten viel een prijs van twee miljoen euro, en Scharnegoutum mocht een prijs van 1,1 miljoen euro verdelen onder de thuiswinnaars van de Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Postcodekanjer winnaar van 17,9 miljoen

De gelukkige winnaars van ruim 17,9 miljoen euro zijn Romke en Sonja (64 jaar). Het stel woont al 43 jaar in hetzelfde huis en stond in Eastermar bekend als openhartige filantropen. In gezelschap van familie namen zij de cheque van presentator Martijn Krabbé aan. Sonja, die nog nooit in een vliegtuig gezeten heeft, laat weten dat ze nu toch echt van plan is een reis te maken naar een ver land.
De buurman van het Stel, Tjeerd (31), was ook in één avond multimiljonair geworden. Tjeerd is eigenaar van een IT-bedrijf en woont samen met zijn vrouw Marianne. Tjeerd laat weten dat toen bekend werd dat de PostcodeKanjer in hun dorp Eastermar was gevallen, ze wisten dat ze iets gewonnen hadden. Zijn vrouw Marianne hoopte op een mooie vakantie. Wanneer Winston Gerstanowitz de cheque overhandigt en duidelijk wordt welk bedrag ze écht hebben gewonnen, ruim 8,9 miljoen euro, wordt Marianne emotioneel en zegt ze dat ze zeker op vakantie gaan. Tjeerd is sprakeloos en reageert met “dit is niet normaal”.

Eastermar de grote winnaar van 2018

Eastermar kende al enige bekendheid, vanwege het feit dat het de geboorteplaats is van topmodel Doutzen Kroes. Sinds 2013 woont zij hier echter niet meer, maar haar moeder Geartsje woont er nog wel. Geartsje is dus ook in de prijzen gevallen.

Plaats een reactie