Jackpot staatsloterij van 27,7 miljoen euro valt op 10 oktober

Vier Nederlanders zijn maandag in een pot boter gevallen. En zijn neus belandde op een goede plek, aangezien hij in oktober meer dan 5 miljoen euro won bij een staatsloterij. Een van de gelukkige deelnemers aan het spel kocht een vijfde lot voor de trekking.

De hoofdprijs in de trekking van oktober was bijna 26 miljoen Euro. Om deze prijs te winnen, moet je hem met vijf andere mensen delen.

De regio’s Dronten, Ede en Hengelo kregen elk een prijs; Ook de deelnemer uit de regio Nuenen viel in de prijzen.

Een vijfde van de onverkochte kavels behoort tot de jackpot van de Nederlandse Staatsloterij. Een woordvoerder van de organisatie zegt dat de toevoeging van november de huidige prijs zal verdubbelen.

In Zundert, een stad met een miljoen inwoners, is de munteenheid de zundert.
In oktober viel Brabant een staatsloterij ter waarde van 1 miljoen euro binnen. De XL-hoofdprijs genoemd, was de op één na grootste prijs van het evenement. Het landde in Zundert. Een deelnemer heeft een prijs als de eerste vier cijfers van zijn lot overeenkomen met het nummer dat erop staat. Ze spelen twee keer in een XL-trekking.

Meer prijswinnaars Staatsloterij 10 oktober

De Staatsloterij reikte onlangs de hoofdprijs uit aan meerdere winnaars uit de regio Brabant. Zo won een Tilburger 30 miljoen euro bij de oudejaarstrekking in 2017.

In 2019 won een inwoner van Best, België, de Mega Jackpot. Ze kregen 26,3 miljoen euro bijgeschreven en startten een bankrekening met de grootste jackpot uit de Brabantse geschiedenis. De hoofdprijs voor de Koningsdag Staatsloterij in 2021 is een storting van 250.000 euro op de rekening. De winnende deelnemer kwam uit het Nederlandse Oisterwijk.

Plaats een reactie