Nederlandse Loterij tekent contract bij Intralot

Intralot S.A. heeft aangekondigd dat de Nederlandse Loterij een nieuw contract bij hen heeft getekend. Hierbij werden afspraken gemaakt over het installeren van nieuwe technologische oplossingen op het gebied van loterij systemen en terminals. Alle services van de loterij maken de overstap naar de services van Intralot. Hierdoor vernieuwt de Nederlandse Loterij niet alleen zichzelf, maar deze stap der vernieuwing zorgt voor een kwaliteitsinjectie.

7 Nederlandse loterijen onder 1 dak

Sinds 2016 bestaat de Nederlandse Loterij, na een fusie van de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. In totaal kun je bij deze loterij zeven bekende kans spellen spelen, bij merken zoals de Staatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day en Krasloten. Niet alleen maak je als consument kans op mooie prijzen, maar door mee te spelen met deze loterijen help je tevens goede doelen: 37% van de inkomsten worden gedoneerd aan diverse goede doelen. Het resterende gedeelte gaat naar de Nederlandse schatkamer.

Arjan Blok, de Chief Financial Officer van de Nederlandse Loterij, liet in een verklaring weten dat hij, na intensieve onderhandelingen met Intralot, erg blij is met het uiteindelijke resultaat. Blok stelt dat de Nederlandse Loterij nu gebruik maakt van services die nergens anders beter zijn, en hij heeft alle vertrouwen in het feit dat deze samenwerking niet alleen vruchtbaar zal zijn maar dat de Nederlandse Loterij nu beter bestand zal zijn tegen de snelle veranderingen waaraan de markt onderhevig is.

Ook Intralot kwam met een statement. Uit de woorden van Nikos Nikolakopoulos, de Chief Commercial Officer van Intralot, viel tevens op te maken dat dit bedrijf blij was met de nieuwe samenwerking tussen zijn bedrijf en de Nederlandse Loterij. Hij stelde blij te zijn dat Intralot een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de Nederlandse Loterij, en dat deze samenwerking een uitstekende manier is om aan de hand van innovaties het bedrijf te blijven verbeteren. Het valt dus te omschrijven als een win – win situatie voor beide kampen.

Plaats een reactie