Powerball winnaar claimt 150,4 miljoen

In Oregon heeft een man de $ 150,4 miljoen Powerball Jackpot gewonnen. De winnaar won in juli de hoofdprijs. De winnaar Steven Nickell van Salem kan nog steeds niet geloven dat het ticket dat hij twee weken lang in zijn portemonnee had ter waarde van $ 150,4 miljoen.

Nickell kocht het kaartje in Liberty Street in Salem. Nadat hij een hamburger had gegeten scande hij zijn kaartjes en besefte hij dat hij naar het hoofdkwartier van de Loterij moest gaan. Dit moet namelijk indien je meer als $ 600 hebt gewonnen.

Hoeveel heb ik gewonnen bij de Powerball loterij?

“Toen de receptionist me vertelde dat er meer dan $ 600 aan het kantoor van de Loterij gewonnen moest worden, dacht ik dat ik mijn vrouw op 4 juli iets leuks kon kopen,” zei hij. “Ik had geen idee dat het ticket $ 150 miljoen waard was!”

Nickell nam het kaartje mee naar huis en ongeveer een uur voordat zijn vrouw thuiskwam, controleerde hij de cijfers. Hij kon het niet geloven en dacht dat het een grap was. Totaal houden ze nu 61 miljoen dollar over dit na aftrek van belastingen.

De overwinning van Nickell is de op twee na grootste loterijwinst sinds de Oregon Lottery in 1984 starte. Dit is de vijfde keer dat een ticket dat in Oregon wordt verkocht de Powerball-jackpotprijs heeft gewonnen.

Plaats een reactie