Vernieuwde samenwerking Nederlandse Loterij en Scientific Games

De samenwerking tussen het Amerikaanse Scientific Games en de Nederlandse Loterij is verder uitgebreid om spelers van de loterij een digitale oplossing voor sportweddenschappen te bieden. Met de lancering van OpenSports wordt het sportaanbod bevordert. OpenSports is een end-to-end oplossing voor sportweddenschappen en zal toegankelijk zijn voor Nederlandse deelnemers via smartphone en desktop.

Grote stap in de goede richting

Zakelijk directeur van de Nederlandse Loterij, Sam Deporteere, is blij met de verbeterde samenwerking. Hij stelt verheugd te zijn om de spelers een naadloos verbonden online sportboek aan te bieden. “Door onze samenwerking met Scientific Games uit te breiden, kunnen we nieuwe spelers winnen en bestaande spelers behouden”.

Ook Keith O’Loughlin, Senior Vice President van Scientific Games, is vol lof over de nieuwe samenwerking. “OpenSports is een natuurlijke oplossing voor de Nederlandse Loterij. We erkennen het belang van de overgang van een aanbieder van sporttechnologie naar een full-service, end-to-end partner.

De Nederlandse Loterij is niet de eerste loterij die een samenwerking aangaat met Scientific Games. Meer dan 30 loterijen in de VS, Canada, Europa en Azië worden door het Amerikaanse bedrijf bijgestaan met oplossingen voor sportweddenschappen.

Plaats een reactie