De Zomer Winweken van de Postcode Loterij

De Zomer Winweken van de Postcode Loterij is de nieuwe actie van Nederlands populairste loterij. De Postcode Loterij organiseert deze zomer de Zomer Winweken. Je kunt hier leuke prijzen mee winnen. Om deel te nemen doorloop je een paar simpele stappen.

  • Ga naar zomerwinweken.nl en vul je wincode in
  • Om kans te maken op de prijzen in de Zomer Winweken moet je ook je gegevens invullen

De winnaars worden op 29 september 2017 bekend gemaakt via de website van de Postcode Loterij, www.postcodeloterij.nl.

Voorwaarden voor deelname

Wanneer je aan deze actie meedoet met een lot van de Postcode Loterij dan gelden nog de volgende algemene voorwaarden:
• Je kunt voor deze actie maximaal drie loten activeren
• De eerste maand speel je gratis mee, aansluitend wordt dit stilzwijgend omgezet in betaald meespelen totdat er eventueel wordt opgezegd
• Een lot van de Postcode Loterij kost 13 euro per trekking inclusief de StraatprijsVerdubbelaar. Je speelt mee voor 14 trekkingen per jaar.
• Wil je meespelen zonder dat je kans maakt op de StraatprijsVerdubbelaar dan kun je dit regelen via de Ledenservice. Deze is bereikbaar via telefoonnummer 0900 – 300 1500 (normaal gesprekstarief). De Ledenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.
• Zolang de actie loopt heb je recht op een cadeaukaart van Albert Heijn ter waarde van 15 euro. Dit is ongeacht het aantal loten waarmee je meespeelt.

Het prijzenpakket van de Postcode Loterij

Wanneer je besluit om mee te gaan spelen met de Postcode Loterij heb je recht op alle prijzen uit het prijzenpakket van de reguliere trekkingen. Dit geldt alleen als de meespelende loten tijdig zijn betaald. Win je een geldprijs dan wordt deze automatisch op je rekening gestort. Voor prijzen van € 449,- en hoger geldt een kansspelbelasting van 29%, deze wordt op het prijzengeld ingehouden. De helft van de inleg van de deelnemers wordt besteed aan 99 goede doelen die mens en natuur steunen.

Wanneer vinden de trekkingen plaats?

De reguliere trekkingen van de Postcode Loterij worden verricht op de laatste werkdag vóór de 8e van de volgende maand. De trekking van september vindt dus plaats op 6 oktober 2017. De uitslag van de trekking wordt op de 8e van de maand gepubliceerd, onder andere op de website van de Postcode Loterij.

Je lidmaatschap opzeggen
Wil je stoppen met je deelname aan de Postcode Loterij dan kun je op verschillende manieren opzeggen. Je kunt bellen met de Ledenservice, telefoon 0900 – 300 1500. Je kunt opzeggen via de website, www.postcodeloterij.nl/opzeggen. Of je kunt een brief sturen naar Nationale Postcode Loterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam. Er geldt een opzegtermijn van een maand.

1 gedachte over “De Zomer Winweken van de Postcode Loterij”

Plaats een reactie